5x inspiratie voor trendy bruidskapsels

Net als de gewone kapsel trends zijn ook bruidskapsels elk jaar een beetje anders. De bruidskapsels voor 2016 draaien vooral rond textuur. Ga je deze zomer trouwen en ben je nog op zoek naar kapsel inspiratie? Lees dan snel verder.

Lage knotjes

Strakke opgestoken kapsels zien we dit jaar niet echt dus strakke knotjes laten we maar achterwege. In de plaats daarvan zien we veel lage knotjes met veel textuur en liefst gedragen aan de zijkant. Een zijscheiding maakt het kapsel extra nonchalant. Less is more bij dit opsteekkapsel.

Vlechten

Vlechten komen dit jaar in allerlei vormen voor bij bruidskapsels. Bijvoorbeeld verwerkt in een (half) opgestoken kapsel of op zichzelf zoals hierboven. Pareltjes, speldjes of bloemen maken het geheel af. Geen alledaags bruidskapsel maar wel eentje die helemaal past bij de huidige trends.

Tiara’s en kroontjes

Haarkammen, tiara’s en kroontjes zijn enorm populair in 2016, maak dus zeker gebruik van dit klassieke haaraccessoire voor jouw bruidskapsel. Wees niet te bescheiden, je haaraccessoire mag groot uitvallen.

Golven

Wanneer je voor lang, loshangend haar opteert ga dan niet voor perfecte, strakke krullen maar voor golven met veel textuur. Een accessoire zoals een grote bloem of speld maakt dit romantische kapsel helemaal af.

Bloemen

Bloemenkransen in het haar zijn al een tijdje hip maar dit seizoen zullen we ook veel losse bloemen zien. Losse, lange golven zijn perfect om bloemen in te verwerken. Je kan gaan voor nep bloemen maar echte bloemen zijn ook mogelijk.

Nu heb je alvast heel wat inspiratie voor kapsels maar mocht je nog op zoek zijn naar een geschikte feestzaal, dan kun je eens een kijkje nemen op salino.be. Daar vind je de mooiste feestzalen in een handig overzicht en je kan meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Heb jij binnenkort trouwplannen of ga je zelf naar een huwelijksfeest?

RelatedPost

6 Reacties

 1. 27 april 2016 / 9:02 AM

  Golven met bloemetjes in het haar vind ik prachtig. Romantisch. Kon ik er maar iedere dag zo bij lopen. 🙂

 2. 27 april 2016 / 5:39 PM

  Wat mooie kapsels zijn het.
  Mijn kapsel was op gestoken met een Tiara der in.
  Ik vond dat echt heel mooi, ik zag der ook wat ouder uit.

 3. 28 april 2016 / 6:28 PM

  Leuk!! Mijn zus gaat deze zomer trouwen, maar ik kan de inspiratie ook gebruiken voor mijn kapsel, hehe. Ik had inderdaad iets in m’n hoofd met een vlecht, golven en bloemen.

 4. 28 april 2016 / 10:35 PM

  Het zijn hele mooie kapsels. Voor een bruiloft vind ik opgestoken haar altijd wel heel erg mooi. Ik zou het dan simpel doen als op de allereerste foto, met een mooi simpel kroontje of klemmetje en dan een hele mooie sluier erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *