ColorPerfectingComplexInstantSunlessSpray04
Beauty

California Tan Instant Sunless Spray

Laat ons eerlijk zijn, in de winter steekt het allemaal niet zo nauw. Je bruine tintje is verdwenen samen met de bladeren van de bomen. Ontharen wordt al eens een keertje overgeslagen en scrubben komt er ook niet meer van, je huid is immers al broos genoeg. Toch is er een uitzondering: de Kerstperiode.

Nu trek je immers een feestelijk jurkje aan en daarvoor is het belangrijk dat je benen er goed uitzien. Zeker als het een zwart jurkje is wil je niet dat je benen er als melkflessen onder uitsteken en is een subtiel bruin kleurtje meer dan welkom.

Gelukkig hebben we de mogelijkheid om instant een bruin kleurtje te verkrijgen zodat je er tijdens de feestdagen uitziet alsof je net naar een tropisch eiland op vakantie bent geweest. Ik testte de California Tan Instant Sunless Spray en laat jullie in deze review graag het resultaat zien.

 

California Tan Instant Sunless Spray is geen zelfbruiner met de typische bijhorende geur, deze kreeg een zoete fruitgeur mee. Persoonlijk stoor ik me niet aan de normale geur van zelfbruiner maar deze geur is wel aangenamer.

Door middel van Erythrulose en Caramel krijgt de huid meteen na het aanbrengen al een subtiel kleurtje maar de uiteindelijke kleur komt pas na een paar uur, als de DHA zich heeft kunnen ontwikkelen. California Tan Instant Sunless Spray bevat bovendien ook Aloë Vera om de huid te voeden en is eigenlijk een onderdeel van een drie stappenplan.

 

 

Stap 1, de Color Maximizer bereidt de huid voor op het bruine kleurtje door te hydrateren en ervoor te zorgen dat de kleur overal egaal wordt opgenomen. Droge plekjes worden als het ware gevoedt door de gel zodat deze niet al de kleur gaan opslorpen.

Stap 2 is uiteraard het aanbrengen van de spray. Persoonlijk vind ik het fijn om zelfbruiner met een speciale handschoen over de huid te verdelen, dan worden je handen niet vies en is het zeker helemaal egaal. Het draaidopje vind ik trouwens handig, zo kan je hem makkelijk in je (reis)tas gooien en hoef je niet bang te zijn dat alles een bruin kleurtje krijgt.

Stap 3 is de Tan Extender die ervoor zorgt dat je bruine kleurtje langer aanwezig blijft. De crème bevat voedende oliën zoals olijf- en zonnebloemolie, shea boter en Aloë Vera.

Over naar de test, aanschouw mijn melkflessen.

Het is duidelijk dat ik links de Sunless Spray heb gebruikt en rechts niet. Dit is het resultaat van 2 laagjes, met een dag ertussen. Eén laagje is subtieler en als je het nog bruiner wil kun je elke dag een laagje zelfbruiner aanbrengen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Als je vooraf hebt gescrubd blijft het bruine kleurtje gedurende een dag of 5 aanwezig, dan kun je opnieuw gaan scrubben en vervolgens de kleur terug opbouwen.

California Tan Color Perfecting Complex Instant Sunless Spray is te koop op www.bestbeautysecrets.nl en kost €34,95.

Ga jij voor een jurkje tijdens de feestdagen?

Dit vind je misschien ook leuk?

This article has 16 comments

 1. Carmen Hoesen

  Wauw, wat een mooi kleurtje! Perfecte uitkomst voor de winter!

 2. Etceex nl

  Ziet er goed uit, geeft een mooi en natuurlijk kleurtje. Niet te donker: mooi!
  XOXO esmee

 3. Michaela J.

  Wauw, wat een verschil! Heel mooi en natuurlijk 🙂

 4. Cindy H

  Zo dat verschil zie je wel. Heb het zelf niet nodig maar vind het stukken beter dan een zonnebank.

 5. Saraya Callewaert

  Wauw je ziet het verschil erg goed, alleen ben ik niet voor Tan sprays 🙂
  X

 6. Jana

  Oeh het resultaat is toch wel duidelijk te zien 😀

 7. delphine

  Mooi duidelijk resultaat. Ik heb nog niet echt supergoede ervaringen met zelfbruiner maar jij laat het zo simpel en makkelijk klinken!

 8. Daniëlle Vanilles

  Prachtige foto's heb je gemaakt! Ik heb nog nooit zelfbruiner gebruikt! Stiekem zou ik het toch wel eens willen proberen. In de winter ben ik soms wel heel wit 🙁

 9. Dascha Boonstra

  Ik vind het resultaat erg mooi! Heel natuurlijk 🙂

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 10. Kiss & Make-up

  Je ziet het verschil inderdaad heel goed, maar 't ziet er nog altijd natuurlijk uit, nice.

 11. peggy timmermans

  Het resultaat is echt wel goed zichtbaar! Best prijzig vind ik maar dan heb je ook wat!

 12. Mariska

  In de winter bedek ik alles met een dikke panty of een legging, haha. Het lijkt er wel op dat het fijn werkt en een mooi effect geeft! Het resultaat is goed te zien 🙂

 13. Jeapiebel Choosebeautiful

  Wat handig en dan ook nog het verschil zien. Gelukkig heb ik niet nodig. 🙂

 14. Nathalie

  Ziet er heel mooi uit, niet too much ofzo!

 15. Rebecca

  Oh wow wat een super mooi resultaat!
  Dit is eigenlijk precies goed, alleen vind ik het vrij prijzig..

 16. Miriam - Nailtalk

  Dit is zeker aantrekkelijk voor blote benen! Ik verstop ze toch liever in een panty of legging 😉 Maar dit is zeker een optie voor de blote benen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *