De Beauty Routine Tag

Wat was het weer al lang geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld. Het leek me wel leuk om het eens over mijn beauty routine te hebben met jullie en misschien vinden jullie het ook wel leuk om de tag over te nemen. Hier komt ie.

 

Welke beauty routine sla jij geregeld over?
Highlighter aanbrengen. Meestal doe ik het wel want het staat zo mooi, maar vaak pak ik ook een blush met shimmertjes en sla ik de highlighter over. Toch mis ik dan iets want met highlighter laat je natuurlijk niet alleen je wangen stralen maar soms heb ik er echt geen tijd voor en dit is dan het eerste wat ik oversla.

Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
Nee, vroeger waste ik ze echt zowat iedere keer na gebruik met water en zeep, nu veeg ik ze vaker schoon aan een droog doekje om ze dan na 3-5x met brush cleanser te “wassen”. Een echte wasbeurt krijgen ze pas na een keer of 10, als ik het niet vergeet.

Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?
Dat hangt ervan af, meestal komt het niet eens zo ver dat mijn lak kan gaan chippen omdat ik na 2 dagen alweer een ander kleurtje op wil. Maar soms, als mijn nagels toch al kort en dun zijn en er helemaal niet uitzien loop ik wel eens een dag of 3 met afgebladderde lak rond en moet ik mezelf er echt aan herinneren dat het tijd wordt om het eraf te halen, haha.

Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?
Laatst liet ik mijn (glazen) flesje foundation vallen en moest ik echt dringend een nieuwe halen. Ik wou eens een ander merk proberen maar raakte maar niet overtuigd dus maakte ik wat restjes op die te donker of minder fijn zijn. Best lang dus, al is dat met foundation niet zo handig.

Wat is je slechtste beauty gewoonte?
Dat is een moeilijke! Ik kan niet zeggen dat ik soms met make-up ga slapen of zonder tanden poetsen in bed kruip maar ik denk dat geen dagcrème gebruiken ook best “erg” is. Al gebruik ik wel bijna altijd een bb cream wat toch ook een soort dagcrème en foundation in één is dus op zich valt dat nog wel mee.

Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt
Van die vervelende klusjes in huis. Een stukje muur wat nog moet geschilderd worden of ook gewoon de was opvouwen. Dan vind ik het al een hele prestatie dat ik alles in de wasmachine heb gegooid en er weer uit heb gehaald, dan ook nog eens ophangen én als het droog is terug afhalen en opvouwen, dat is er soms te veel aan. Soms hangt de was dus al een week lang op het droogrek.

Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
Ja, soms is het zelfs zo erg dat ik in de auto nog moet de rest van mijn oogschaduw aanbrengen haha. De laatste tijd breng ik vaak geen oogschaduw meer aan omdat het mooi blenden teveel tijd in beslag neemt.

Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?
Ja, ik hoef zelfs mezelf geen no buy op te leggen als het op make-up aankomt. Ik kan overal makkelijk aan weerstaan en vind het fijner om ergens voor te sparen. Het enige waar ik makkelijk mee los ga is kleding in de solden omdat ik dan weer voor een hele tijd vooruit kan, tussen de solden door shop ik dan ook meestal niks meer.

Hoe georganiseerd zijn jou make-up of nagellak collecties?
Dat valt al bij al wel mee. Mijn nagellakjes staan op merk en dan op kleur maar mijn make-up ligt alleen soort bij soort. Oogschaduw bij oogschaduw, blush bij blush maar verder niet bijvoorbeeld nude kleuren bij felle kleuren. Ik heb ook niet zóveel dat dat echt een noodzaak is.

Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?
Om precies te zijn zou ik het eens moeten opzoeken maar volgens mij een maand of 3. Dat was tijdens een hele drukke periode waarin ik met van alles bezig was maar daarna is er denk ik nooit meer langer dan een week niks online gekomen. Nu hou ik al een tijd een routine aan van 3x per week.

Zo, nu ben ik eens benieuwd naar jullie antwoorden op onderstaande vragen:

Welke beauty routine sla jij geregeld over?
Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
Hoe lang loop je meestal rond met gechipte nagellak?
Hoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product te kopen of te vervangen?
Wat is je slechtste beauty gewoonte?
Noem iets niet-beauty gerelateerd dat je altijd uitstelt
Als je ergens naartoe moet, blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
Kun jij je makkelijk aan een no-buy houden?
Hoe georganiseerd zijn jou make-up of nagellak collecties?
Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?

Ik wil graag de tag doorgeven aan Petra, Jamey en Manon en natuurlijk aan iedereen die hem wil invullen.

Fijne dag! X Bianca

Dit vind je misschien ook leuk?

15 Reacties

 1. 20 november 2015 / 6:55 AM

  Highlighter vergeten? Please don't! Haha. Leuke tag!
  XOXO esmes

 2. 20 november 2015 / 8:25 AM

  Deze is leuk. Wat een verschillende antwoorden heb je. Zelf vind ik het ergst dat ik als ik ergens heen moet zeeeen van tijd overheb waardoor ik ga zenuwen. Zou veel liever tot vertrek nog bezig zijn.

 3. 20 november 2015 / 12:25 PM

  Hele leuke tag, je hebt de tag leuk ingevuld! Ik vind de was opplooien en strijken ook een vervelende klusje! X

 4. 20 november 2015 / 3:05 PM

  Blush met shimmertjes i.p.v. highlights vind ik ook mooi genoeg als je geen zin of tijd hebt. Wat fijn dat je overal makkelijk kunt weerstaan. Ik vind het echt een goed idee om te sparen voor iets. Ik ga ook sparen voor oogschaduw. 😉 Leuke tag en leuk antwoord.

 5. 20 november 2015 / 3:38 PM

  Ohhh wat een leuke tag om te lezen…. bedankt voor het taggen…ik ga hem zeker invullen, binnen een paar daagjes..Ik verklap nog niets van mijn antwoorden in deze reactie, haha…..groetjes petra

 6. 20 november 2015 / 5:22 PM

  Dit is echt een leuke tag. Ik vergeet ook soms om mijn nagellak te verwijderen. Oeps… 🙂 Ik vroeg mij tijdens de tag af, hoeveel nagellakjes heb je?

  • 20 november 2015 / 6:01 PM

   Leuke vraag 🙂 Eum ik denk iets van 320 ofzo momenteel ^^

 7. 21 november 2015 / 10:16 PM

  Leuk ingevuld! Had deze tag al een tijd terug opgeslagen maar was hem al helemaal vergeten. Heb hem toch vanmiddag na deze reminder even ingevuld en ingepland haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *