IMG_9504
Beauty

Essence Love Letters highlighter en Diary en Catrice Celtica OogschaduwToen ik gisteren even in Kruidvat was waren de nieuwe Limited Edition collecties van Essence en Catrice al te koop. Er waren zelfs al een aantal dingen uitverkocht, zo waren de nagellakjes van de Celtica collectie van Catrice al allemaal weg. Gelukkig waren een aantal spulletjes nog wel te koop en ik kocht van Catrice een oogschaduw en van Essence de mooie highlighter en een notitieboekje.


Dit zijn de spulletjes die ik kocht. Dat er een notitieboekje in een make-up collectie zit is misschien een beetje vreemd, maar het kwam wel goed van pas want ik was net op zoek naar zo’n boekje. Ik kocht ook de highlighter van Essence, hoewel Catrice ook een mooie highlighter heeft, maar deze van Essence gaf net wat meer glans af. Tot slot kocht ik ook één van de vier gebakken oogschaduws uit de Celtica collectie van Catrice, dit is de kleur LOVEnder. 

Het boekje zou een dagboek zijn maar je kan hem natuurlijk ook gewoon als notitieboekje gebruiken zoals ik ga doen. Hij past makkelijk in je tas en heeft een elastiekje om hem dicht te houden.

Dan de highlighter en een snelle swatch. De highlighter is heel licht roze en kleine shimmertjes. In de highlighter staat een tekstje gedrukt. 

Ik vind de Love Letters collectie van Essence een heel lieve collectie met kleuren die zowel voor de winter als voor de lente kunnen dienen. De collectie staat natuurlijk in het teken van Valentijn maar als je graag wat spulletjes wil bemachtigen zou ik niet wachten tot 14 februari.

En dan de oogschaduw uit de Celtica collectie van Catrice. Hiervan waren er 4 kleuren beschikbaar maar enkel deze trok mijn aandacht omdat hij een heel bijzondere glans heeft. In het ene licht lijkt hij paars en in het andere licht eerder taupe. Heel mooi! Hij heeft ook goed kleur af en ik kan niet wachten om hem in een ooglook te gebruiken.

De prijzen:
Essence Love Letters Highlighter €3,39
Essence Love Letters Diary €3,59
Catrice Celtica Oogschaduw €2,89

Ga jij iets kopen uit één van deze collecties?

Dit vind je misschien ook leuk?

This article has 14 comments

 1. dresses and daisies

  De oogschaduws van Catrice LE zien er idd heel goed uit. Heb er ook voor gestaan. Zeer mooie lay-out btw! Nicers! ^-^ Lieve foto ook!

 2. Manon Boerakker

  Wat een mooie producten! Bij ons is de collectie er nog niet van allebei 🙁 heb nog gekeken voor 6 uur

 3. Kelly

  De highlighter is prachtig!

 4. Eline

  Die highlighter is echt heel erg mooi! Pretty!

 5. Saskia

  De highliter ziet er ontzettend mooi uit!

 6. femketje

  Mooie essence highlighter!

 7. Littlefashiolista

  De highlighter is heel erg mooi!

 8. Biancaa

  Mooie highlighter en oogschaduw!

 9. Céline van Wier

  Wat een schattige producten. Die tekst in de highlighter is echt super romantisch 🙂 En ben heel benieuwd naar een look met die oogschaduw, want het ziet er zo als swatch echt goed uit!!

 10. Sanne

  Die highlighter is echt prachtig! Alleen om de opdruk zou ik hem al kopen haha!

 11. Simone Diederich

  Supermooie highlighter!

 12. Sofie

  Die highlighter op zich is niet zo speciaal, maar het feit dat er een tekst in staat, verandert veel natuurlijk 🙂

 13. Esra

  Leuke producten! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *