Makkelijke lilac nail art

Lilapaars is toch wel mijn favoriete kleur en in mei zie je overal bloeiende seringen, paarse bloesems die heerlijk ruiken. Ik heb zelfs een parfum van Yves Rocher die hiernaar ruikt. Om jullie ook enthousiast te maken ging ik aan de slag met deze lilac nail art die bovendien super makkelijk is, kijk maar mee.

Lilac nail art

Voor deze nail art heb je slechts drie kleuren nagellak nodig: lilapaars, een paarse glitter topcoat en wit. Verder kun je strass steentjes en een strikje gebruiken om de nail art extra leuk te maken. Een handige tool om te gebruiken voor de stippen is een dotting pen, maar een satéstokje kan ook.

Behalve je middelvinger lak je alle nagels paars. De middelvinger lak je mooi egaal wit, hierop komen de bloemetjes. Op de ringvinger komt na de paarse basislaag één of twee laagjes glitter topcoat.

Op de witte nagellak gaan we paarse bloemetjes tekenen. Dat kan heel makkelijk door stipjes te zetten met de paarse kleur. In het midden komt een zilveren steentje en rond de bloemetjes zet je nog wat stippen met de glitterlak. Hoe dekkender je glitterlak, hoe beter natuurlijk.

Op de paarse nagels zet je witte stippen en als alles goed droog is breng je nog een laagje topcoat aan. Het resultaat is een fleurige nail art die helemaal past bij dit seizoen. Je kan natuurlijk ook andere kleuren gebruiken, zoals geel of roze bijvoorbeeld.

Lilac nail art

Wat zijn jouw favoriete bloemen?

RelatedPost

12 Reacties

 1. 9 mei 2016 / 8:26 PM

  Leuke nailart! Schattig die bloemetjes!

 2. 10 mei 2016 / 11:06 AM

  Wauw mooie Nail art, ik hou ook van lila paars 🙂
  X

 3. 10 mei 2016 / 1:26 PM

  Schattig met het steentje op het bloemetje. De kleur is ook zeker leuk.

 4. 10 mei 2016 / 3:12 PM

  Het is inderdaad een mooie kleur en je hebt er een leuke nailart van gemaakt! Past perfect bij de lente 😀

 5. 11 mei 2016 / 8:05 PM

  Ooh zo mooi en vooral een heel erg mooie zomerse nail-art 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *