Rimmel Moisture Renew Lipstick
Beauty

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipsticks Review

Bij een zomerse lipstick denk ik aan glans, een sheer effect en spf. Zo’n lipstick die je in je strandtas kiepert en bijwerkt wanneer nodig, zonder spiegel als het moet. Rimmel heeft nu vier nieuwe lipsticks die deze verwachting perfect invullen. Kijk mee naar de Moisture Renew Sheer & Shine lipsticks!

Rimmel Moisture Renew Lipstick

In de beautynieuwtjes van mei zagen jullie deze lipsticks al voorbijkomen. De vier basic tinten kunnen eigenlijk iedereen aanspreken: oranjerood, felroze, nude en koraalroze. De drie lipsticks die ik heb mogen reviewen zijn nr 300-Pink Rules, 500-Red-y, set, go! en 700-Better & Brighter. Verder is er nog 600-Spin All Spring. Laten we ze eens van dichterbij bekijken.

Rimmel Moisture Renew Lipstick

De verpakking bestaat uit een zilveren onderkant en een transparante roze dop. De bestaande Moisture Renew lijn met intense kleuren ziet er hetzelfde uit, maar dan met een paarse dop. Op de zijkant staat Rimmel en bovenaan het Rimmel kroontje.

Rimmel Moisture Renew Lipstick

De drie kleuren naast elkaar. Red-y,set,go! ziet er vrij donker uit maar dit kleurtje neigt een beetje naar oranje. De plasic dop klikt stevig vast op de zilveren huls en de verpakking voelt verder ook goed stevig aan.

Rimmel Moisture Renew Lipstick

Op de swatch zie je na één veegje weinig glans en een semi-transparant effect. Op mijn lippen zien de lipsticks er echter helemaal anders uit.

Rimmel Moisture Renew Lipstick

Linksboven zonder lipstick, rechtsboven Pink Rules, linksonder Red-y,set-go! en rechtsonder Better & Brighter. Geen van deze lipsticks accentueert mijn droge lippen en ondanks mijn vrij gepigmenteerde lippen ziet de dekking er toch behoorlijk uit voor een sheer lipstick. Zeker de nude tint heeft me verrast. Dit is overigens ook een perfecte neutrale nude kleur, niet te roze maar ook niet te beige. Ik denk dat ik eindelijk de ideale nude lipstick heb gevonden.

Red-y, set, go! is een oranjerode tint die erg mooi staat als je wat bruiner bent. Daar werk ik nog even aan, want als koel type staan zulke kleuren me in de zomer toch telkens erg goed.

Pink Rules tot slot is een echte juicy zomerkleur. Een grote zonnebril op en deze lipstick op je lippen, verder heb je helemaal niks nodig om er op en top zomers uit te zien.

De Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipsticks smeren makkelijk uit, voeden je lippen en bieden bescherming tegen de zon. De lipsticks bevatten vitamine A, C en E en hyaluronzuur houdt het vocht vast zodat je lippen niet uitdrogen.

Rimmel Moisture Renew Sheer & Shine Lipsticks zijn vanaf eind mei verkrijgbaar bij de drogist voor €10,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk?

This article has 13 comments

 1. Lonneke

  Fijne review en mooi foto’s. Ik vind Pink Rules erg mooi inderdaad perfect voor de zomer.

 2. Kiss & Make-up

  Mooie frisse kleurtjes, vind ze heel leuk.

 3. Miss

  Hele mooie en frisse kleurtjes!

 4. An-Sofie

  Better & Brighter is kei mooi!

 5. Saraya

  Oehh…mooie kleurtjes! Prachtige foto’s trouwens 🙂
  X

 6. Nailtalk

  Geen idee of dit is iets voor mij! Draag al niet zo vaak lipstick. Maar vind de kleurtjes best mooi en vind je ze alle drie goed staan!

 7. Nicole

  Ik ben niet helemaal dol op de kleurtjes, maar ik vind de lipstick zelf er wel goed uitzien!

 8. femketje

  ik vind die felle roze wel erg mooi 😀

 9. jeapiebel

  Ik vind de nude kleur heel erg mooi. Ik denk dat een fijne lipstick is. Niets accentueert de droge lippen dat is wat ik nodig heb. 🙂

 10. Astrid

  Mooi hoor, vind de verpakking ook mooi!

 11. Rani

  Leuke review! Wat een mooie kleuren zijn de lipsticks!

 12. Mariska

  Vind de dekking ook niet verkeerd! Mooie lipsticks en de kleurtjes kan je goed hebben 🙂

 13. Mariska

  Vind ze er wel mooi uitzien eigenlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *