Celebrities met froufrou en zonder | Zo verandert een froufrou je uitstraling

Een froufrou of pony is trendy onder celebrities, zo kon je laatst al lezen dat vooral korte froufrou’s in de smaak vallen. Onder andere Ariana Grande en Bella Hadid waagden zich er al aan maar ook langere froufrou’s zijn nog steeds hip, dat bewijzen Halle Berry en Emilia Clarke. Met een froufrou krijg je een totaal nieuw kapsel terwijl je toch je lange haar kan behouden. Kijk mee hoe een froufrou je uitstraling verandert.

celebrities met froufrou

Kendall Jenner

Kendall Jenner is net als haar zus Kylie een trendsetter, zo veroorzaakte ze met haar clip in pony een ware hype.

Selena Gomez

Selena Gomez heeft het afgelopen jaar veel verschillende kapsels gehad: van een blonde lob eind vorig jaar naar lang bruin haar met een lange froufrou en nu weer terug naar heel kort met een undercut.

celebs met froufrou

Rihanna

Ook Rihanna’s looks veranderen voortdurend, dan weer kort, dan weer lang, krullen of stijl en af en toe een (clip in) froufrou.

celebrities met en zonder froufrou

Halle Berry

De lange froufrou van Halle Berry omkadert haar gezicht en geeft haar op die manier een zachtere look.

celebrities met en zonder froufrou

Nicki Minaj

Ook Nicki Minaj krijgt met een froufrou een totaal andere uitstraling.

celebrities met froufrou

Emma Watson

Emma Watson is één van de celebs die begin dit jaar een korte froufrou liet knippen en het staat haar geweldig goed.

celebrities met froufrou

Emilia Clarke

Tussen deze 2 foto’s van Emilia Clarke zitten maar een paar dagen verschil. Links heeft ze een rechte bob en rechts een opgestoken kapsel met een lange schuine froufrou.

Bij wie vind jij de transformatie het grootst?

8 Reacties

 1. 18 juni 2018 / 11:13 AM

  Ik wist niet dat een pony ook een froufrou heette. Weer wat geleerd. Het geeft inderdaad wel een heel andere look meteen! Moderner en meer ‘edgy’.

 2. Frederique
  18 juni 2018 / 11:32 AM

  Haha heet dat een froufrou? Wat een goede naam 🙂 Je moet er echt een hoofd voor hebben vind ik, het staat niet iedereen. Mij al helemaal niet!

 3. 18 juni 2018 / 11:35 AM

  Ik had vroeger altijd een pony. Nu niet meer, maar het ziet er toch wel hip uit.

 4. 18 juni 2018 / 12:09 PM

  Ik heb zelf een frou/pony. De eerste keer bij een Belgische kapper wist ik niet wat hij bedoelde: wat moet er met dr frou gebeuren? Bij mij is het niet echt een keuze. Ik heb een hoog voorhoofd en zonder frou vind ik het bij mij niet staan. Jammer, want zou juist graag een keer géén pony willen.

 5. 18 juni 2018 / 12:46 PM

  Bij Selena Gomez & Hale Berry vind ik het verrassend goed staan. 🙂

 6. 18 juni 2018 / 1:32 PM

  Ik denk bij een froufrou aan een koekje?! 🤣 Ach, zo leer je nog weer wat. Zelf heb ik wisselend een pony/froufrou en dan laat ik het weer bijgroeien. Ik heb vrij dik en veel haar. Als je je pony dan niet goed bij houdt, dan wordt het zo massief.

 7. 18 juni 2018 / 4:05 PM

  Ik vind de verandering het grootst bij Rihanna. Leuk trouwens dat het ook frou frou heet (in het frans dan neem ik aan). Ik vind dst het gezicht meer uitdrukking krijgt of zo. Ik vind het ook altijd hip staan. Leuk artikel! Thanks!

 8. 18 juni 2018 / 4:40 PM

  ik dacht dat een frou frou een koekje was…2 van die wafeltjes met een laagje crem ertussen…het is een pony…zo gelachen. Wel mooi kapsels die je daar verzameld hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *