Dit zijn de opvallendste celebrity kapsel transformaties van 2017

In 2017 lanceerden de celebs weer heel wat kapseltrends, zo werd 2017 onder andere het jaar van de pixie cut en van de bob. Wat kleuren betreft was zilvergrijs nog altijd heel erg hip en dit jaar waren pruiken en haarstukjes populairder dan ooit. Kijk mee naar de leukste celebrity kapsel transformaties van 2017.

cara new hair

Voor een rol in een nieuwe film moest Cara Delevingne haar hoofd helemaal kaal scheren. Om aan dat idee te wennen had ze daarvoor even een korte, zilvergrijze bob en vervolgens een pixie cut in platinablond. Sinds deze herfst is ze weer een brunette en hoewel dat meestal juist bij blond het geval is laat deze kleur haar er fris en stralend uitzien.

En van een transformatie gesproken: Kim Kardashian kleurde haar haar onlangs zilvergrijs. Ze experimenteerde al eens met zilvergrijs haar voor haar verjaardag maar toen ging het om een pruik. Deze keer zat ze maar liefst 24 uur lang in de kappersstoel maar het resultaat mag er wel wezen.

katy perry nieuw haar

Begin dit jaar had ze nog een trendy bob maar nu kan haar haar haast niet meer korter zijn want ook zij ging voor een pixie cut.

kapsel transformaties

Cleopatra maar dan zonder froufrou, die uitstraling kreeg Nina Dobrev een beetje met haar lob. Sinds vorige maand heeft ze een nieuw kapsel: een pittige bob met een zijscheiding en veel textuur.

kapsel transformaties 2017

Topmodel Joan Smalls was één van de vele bekende vrouwen die dit jaar voor hele lange extensions ging en daarmee instant in Rapunzel veranderde.

Hoewel het nieuwe haar van Ariana Grande veel weg heeft van een pruik zou ze toch echt haar haar platinablond geverfd hebben met een soort pastelkleurige ondertoon.

celebrity makeover

Zangeres en actrice Keke Palmer ruilde net voor de zomer haar lange cornrows in voor dit superkorte, paarse kapsel.

celebrity transformaties

Niet veel mensen zouden hiermee wegkomen maar op de één of andere manier staan deze neongele highlights erg mooi bij Rita Ora.

celebrity kapsel transformaties

Begin dit jaar had ze nog super lang haar maar inmiddels is ze ook overgestapt op een bob. Vanessa Hudgens staat ook overal mee.

celebrity kapsels 2017

We herinneren ons allemaal nog wel de blonde Emma Stone maar ondertussen was ze al jarenlang een redhead toen ze deze zomer weer terugging naar blond.

Wat vind jij de beste transformatie?

1 Reactie

  1. 6 december 2017 / 11:22 AM

    Wauw wat een transformaties zitten er tussen! Wel leuk om te zien hoe sommige toch beter staan met die extreme verandering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *