De haar geheimen van celebs | Zo verzorgen ze hun Hollywoodhair

Verven, blonderen, terug naar bruin en dan naar grijs, hairextensions en terug kort, het lijkt wel of celebrities alles met hun haar kunnen doen zonder dat het ooit beschadigd raakt. Celebrities hebben natuurlijk allemaal een persoonlijke haarstylist en ze hebben toegang tot de beste en duurste producten. Lees snel verder voor de haar en kapsel geheimen van bekende vrouwen.

haar geheimen celebs

Appelciderazijn

Je hoeft echt niet altijd de duurste producten voor je haar te gebruiken. Na het wassen van haar haar gebruikt Kourtney Kardashian af en toe appelciderazijn of appelazijn als spoeling. Deze typische dressing voor bij salades heeft heel wat voordelen voor je haar. Zo sluit het de haarschubben en voorkomt op die manier dat je haar gaat klitten, geeft glans aan het haar en reinigt de hoofdhuid op een milde manier.

Een oude t-shirt

Een paar jaar geleden ontstond er opeens een hype toen enkele celebrities van hun hairstylisten de tip hadden gekregen om hun haar droog te deppen met een oude t-shirt in plaats van een handdoek. Het klinkt logisch want je haar is zo breekbaar als het nat is dat de vezels van een handdoek wel eens te ruw kunnen zijn. Een (katoenen) t-shirt is zachter en dus beter voor je haar.

Vitamines

Het is logisch dat je enkel sterk en gezond haar kan hebben als je ook gezond eet en na een periode van stress, ziekte of ongezond eten ziet je haar er al snel dof en futloos uit. Onder andere Kim Kardashian en Nicki Minaj zijn daarom groot fan van de Hairfinity tabletjes die de nodige vitamines, mineralen en aminozuren bevatten die de haargroei in stand houden en bevorderen.

Heatcap

Beyoncé zweert dan weer bij deep conditioning treatments onder een heatcap. Wanneer je conditioner warm wordt kan hij namelijk echt goed zijn werk doen en vooral bij krullend haar, dat vaak wat droger is, is dat handig.

haar geheimen celebrities

Hairextensions

In Hollywood draagt werkelijk iedereen ze, ook celebrities met kort haar want big Hollywoodhair hoort er nu eenmaal bij als celebrity. Zo droeg Miley Cyrus, toen ze nog lang, bruin haar had, maar liefst 350 extensions. Dat is goed voor 350 gram aan extra haar, wat gigantisch veel is.

2 Reacties

  1. 16 oktober 2017 / 2:22 PM

    Ik gebruik enkel producten die wat milieuvriendelijker zijn en die ook niet op dieren zijn getest. Heb wel eens klitten, dus misschien die appelazijn ook maar eens proberen dan.

  2. 2 november 2017 / 10:03 AM

    Grappig, ik gebruik appelciderazijn met een paar druppeltjes vloeibaar afwasmiddel als fruitvliegjesval. Misschien maar eens als haarverzorgingsproduct gebruiken! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *