De opvallendste haarkleuren van Katy Perry

Katy Perry kennen we vooral met haar halflange, golvende zwarte haren maar ze is ook niet vies van een beetje kleur. Van groen tot paars, roze, turquoise en braaf goudblond, ze heeft het allemaal gehad. Kijk mee naar de opvallendste haarkleuren en kapsels van Katy Perry van de afgelopen jaren.

haarkleur katy perry

Hoewel Katy Perry van nature blond haar heeft ging ze toch al vrij vroeg voor zwart. In 2010 experimenteerde ze eventjes met een knalblauwe pruik voor de MTV awards om vervolgens enkele gekleurde highlights toe te voegen aan haar zwarte coupe.

In 2011, tijdens de laatste maanden van haar huwelijk met Russel Brand had Katy verschillende haarkleuren: van rose gold tot goudblond en knalroze. In 2012 ging ze nog een stapje verder en kleurde ze haar haar turquoise.

Ook nog in 2012 probeert Katy verschillende tinten paars uit: van diep donkergrijs met een paarse ondertoon tot opvallend purper.

haarkleur katy perry

In 2013 keert ze eventjes terug naar haar lange zwarte haar en in 2014 gaat ze voor een nieuwe kleur: groen. In 2015 verschijnt ze op de Grammy Awards dan weer met lilapaars haar om in 2016 weer “braaf” terug naar zwart te gaan.

haarkleur katy perry

Katy’s nieuwste haarkleur is blond en dit jaar ging ze beetje bij beetje van een lob naar een pixie cut. Korter kan dus niet meer maar misschien gaat ze binnenkort wel weer voor een totaal andere kleur?

Welke haarkleur vind jij haar het beste staan?

7 Reacties

 1. 25 september 2017 / 10:04 PM

  Serieus elke kleur staat haar goed! Al moet ik eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van haar korte haren. Ik vind schouderlengte het best bij haar staan.

 2. 26 september 2017 / 12:09 PM

  Ik vind dat paars wel mooi bij de laatste foto’s. Ook de coupe vind ik daar mooi.
  Heeft haar haar daar niet ontzettend van te lijden?
  Ik heb zelf jaren lang mijn haren geverfd omdat ik nog niet grijs wilde zijn. Mijn haar was hier niet zo blij mee. Nu ben ik grijs en ben er heel tevreden mee.

 3. Sjira
  26 september 2017 / 4:05 PM

  Het is een mooie vrouw. Alles staat haar geloof ik goed! Ik vind de kleur op de eerste foto erg mooi!

 4. Yvonne
  26 september 2017 / 9:38 PM

  Paars!! Super vind ik dat!

 5. Martiena
  27 september 2017 / 8:40 AM

  Wauw! Haar gezicht kan gewoon alle kleuren hebben!

 6. Aimee
  27 september 2017 / 11:08 AM

  Ikvind paars echt het leukste. Is ook mijn favoriete kleur. ZOu dat er mee t emaken hebben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *