De kapsels van Ariana Grande door de jaren heen

De signature look van Ariana Grande is natuurlijk haar lange, bruine paardenstaart maar hiervoor had ze verschillende kapsels en haarkleuren. Haar rode haren uit het begin van haar carrière zul je je nog wel herinneren maar ze had ook een blonde periode. Laten we even kijken naar de kapsels van Ariana Grande van de afgelopen jaren en naar haar natuurlijke haarkleur en weelderige krullen.

ariana grande kapsels

Hoewel ze altijd al met toneel bezig was begon Ariana’s acteercarrière pas echt toen ze in 2008 in een musical speelde en haar acteerwerk goed onthaald werd. Ariana was toen 15 jaar en haar lange, donkerbruine krullen hebben we daarna niet veel meer gezien.

kapsels ariana grande

Voor haar rol als Caterina Valentine in de serie Victorious moest Ariana haar haar rood verven. Haarboven zie je haar in 2009, hier had ze nog geen hairextensions.

ariana grande kapsels

In 2010 heeft ze nog steeds rood haar en we spotten haar al vaak met een paardenstaart.

kapsels ariana grande

In 2011 is Ariana’s haar een stuk langer, ze heeft hairextensions omdat haar eigen haar beschadigd raakte door het vele verven. Ze speelt nog steeds de rol van Caterine Valentine.

In 2012 zien we Ariana’s haar steeds donkerder rood worden en wanneer de opnames van haar rol in Victorious eind 2012 ten einde lopen laat Ariana haar haar donkerbruin verven. Er komt een spin-off van de serie en Ariana blijft de rol van Caterine vertolken maar voortaan draagt ze daarvoor een pruik.

In het voorjaar van 2013 laat Ariana highlights in haar haar zetten om tegen eind 2013 over te stappen op een prachtige ombre. We zien haar dat jaar bijna uitsluitend met paardenstaart en soms een kroontje of ingevlochten lokken.

Begin 2014 spotten we haar tijdens de Grammy awards met prachtige krullen. In mei van dat jaar laat ze tijdens de Kids’ Choice Awards Arrivals haar paardenstaart even achterwege en heeft ze lang, stijl haar. In oktober 2014 heeft ze haar ombre hair stijl en los in Londen.

In februari 2015 verschijnt Ariana op de Grammy’s terug met haar vertrouwde paardenstaart. Ze heeft haar haar chocoladebruin gekleurd en die haarkleur houdt ze nog aan tot eind 2015 om vervolgens weer voor een ombre te gaan. Tijdens de American Music Awards in november 2015 zien we Ariana per uitzondering met een hoge knot in haar haar.

Terug naar ombre hair dus. Zo verschijnt Ariana weer met haar volumineuze paardenstaart bij de BBC Radio 1 Studio’s in London, eind maart 2016.

In de zomer van 2016 laait de crimped hair trend weer even op en Ariana weet de trend subtiel te combineren met haar paardenstaart. Hier heeft ze ook een froufrou laten knippen, zo krijgt ze een totaal andere look.

Ariana’s haar was nog nooit zo lang als tijdens de American Music Awards in november 2016.

Begin 2017 heeft Ariana subtiele highlights in haar haar, deze “caramel highlights” zijn één van de trends van dit jaar. In mei 2017 was er na een concert van Ariana Grande een aanslag in Manchester waarbij er 22 doden vielen. Nog geen 2 weken daarna stond Ariana samen met andere wereldsterren terug op het podium in Manchester om geld in te zamelen voor de slachtoffers.

Heel recent, begin oktober 2017 kleurde celebrity hairstylist Chris Appleton – die eerder ook al het haar van Kim Kardashian platinablond kleurde – Ariana’s haar zilvergrijs. Zou dit haar nieuwe signature haarkleur worden?

8 Reacties

 1. 13 november 2017 / 10:23 AM

  Amai, leuk om te zien! Wat is zijn toch een prachtige vrouw! En zo veranderd dat ze is!

 2. 13 november 2017 / 1:00 PM

  Vind haar prachtige vrouw. En echt zoveel veranderd.

 3. 13 november 2017 / 3:27 PM

  Wat leuk om te zien hoeveel ze is veranderd ondanks haar constante paardenstaart. Ik vind alleen de frou frou look wat minder

 4. 13 november 2017 / 5:17 PM

  Leuk om te zien hoe ze van een piepjong meisje is uitgegroeid naar een volwassen vrouw. Persoonlijk vind ik haar de donkere haarkleur mooier staan.

 5. 13 november 2017 / 7:10 PM

  Haar gezicht is zo cute. Alle kapsels staan leuk bij mooie vrouwen zoals Ariana.

 6. 13 november 2017 / 7:52 PM

  Leuk om haar haar te zien door de jaren heen. Alleen vind ik dat grijze haar niet zo mooi.

 7. 13 november 2017 / 9:14 PM

  Wat leuk dat jij hier een blog over hebt geschreven, ik heb dit onderwerp serieus al eens gegoogled haha. Ik hou er namelijk ook enorm van om mijn haar te verven en Ariana is wat dat betreft echt mijn inspiratie, ben namelijk ook donkerbruin van mezelf. Dat rode haar vind ik erg stoer en zou ik zelf ook wel een keer willen! Maar voor nu ben ik wel tevreden met mijn blonde ombre balayage 🙂

 8. 13 november 2017 / 10:07 PM

  Leuk om te zien wat voor kapsels ze allemaal heeft gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *