De mooiste kapsels van de Grammy Awards 2018

De mooiste jurken, perfecte make-up en tot in de puntjes gestyled haar, tijdens de jaarlijkse Grammy Awards zien de celebrities er op hun best uit. Sommige dames hielden het bij bescheiden, classy beach waves, anderen gingen dan weer voor een opvallende coupe met cornrows of zelfs een corset braid. Kijk mee naar de mooiste kapsels van de Grammy’s 2018.

kapsels grammy awards 2018

Hailee Steinfeld had opvallende blauwe oogschaduw die haar ogen echt in de kijker zetten. In haar lange bruine haar had ze subtiele golven en een diepe zijscheiding.

kapsels grammy awards

Het lijkt erop dat Lady Gaga inspiratie haalde uit Game of Thrones voor haar kapsel. In haar lange, blonde corset braid was een zwart lint verwerkt.

kapsels grammy awards 2018

Haar naar binnen geföhnde lob is op zich erg subtiel maar Lana Del Rey voegde een opvallende kroon met sterretjes aan haar kapsel toe, een perfecte match met haar jurk.

kapsels grammy awards

Zwart en blond, zou Janelle Monáe deze trend uit de nillies weer hip maken?

kapsels grammy's 2018

Een zwarte hoed, cornrows in een lage paardenstaart en opvallende paarse lipstick, meer had Beyoncé niet nodig om de show te stelen.

kapsels grammy awards 2018

We weten niet of we nu naar Rihanna’s perfecte (Fenty?) make-up moeten kijken of naar haar volle, naar achter gekamde krullenbol.

grammy awards 2018

Ook Rita Ora ging voor naar achter gekamd haar tijdens de Grammy Awards. Naast haar dieprode, matte lipstick hield ze haar make-up verder rustig.

kapsels grammy awards 2018

In combinatie met haar lichtroze lippen, oogschaduw én blush zag het golvende kapsel van Miley Cyrus er wel heel lieflijk uit voor haar doen.

grammy awards kapsels 2018

Zacht golvend haar, een rode jurk en zachtroze make-up, Camila Cabello ging duidelijk voor een romantische look.

kapsels grammy awards

Lange rode nagels, een roze jurk met rode accenten, knalrode lipstick, paarse oogschaduw en een opvallende topknot, Andra Day hield het alles behalve bescheiden.

kapsels grammy awards 2018

Voor wie nog steeds niet overtuigd is van de bob, misschien brengt deze prachtige, volumineuze bob van Chrissy Teigen daar wel verandering in?

Wat is jouw favoriete kapsel van deze Grammy’s?

9 Reacties

 1. 29 januari 2018 / 6:58 PM

  Dat achterover gekamde vind ik niet echt wat hebben. Dan ga ik voor het kapsel van de vrouw van John Legend, vind ik nog het meest vrouwelijk lijken in ieder geval.

 2. 29 januari 2018 / 7:27 PM

  Mijn favoriete kapsel is overduidelijk dat van Hailee Steinfeld. Dat lijkt in mijn ogen het meest naturel.

 3. 29 januari 2018 / 8:05 PM

  Zoo tof om te zien dat de een helemaal uitpakt en de ander het gewoon natuurlijk houdt. Die van lady Gaga vind ik wel erg vet!
  Liefs,
  Elles

 4. 29 januari 2018 / 9:12 PM

  Nie, ze hebben het er maar weer druk mee gehad, leuk om mee te kijken. Lijkt me heerlijk om een eigen kapster te hebben

 5. Anja
  29 januari 2018 / 9:42 PM

  Geef mij maar gewoon natuurlijk haar, geen gekke haarstijlen, dus Lady Gaga en Andra Day vallen sowieso af 🙂

 6. 30 januari 2018 / 9:16 AM

  Ik hou van de kapsels van Rita Ora en Miley Cyrus!

 7. 1 februari 2018 / 7:30 PM

  Nou, zo’n lint in het haar vind ik niet echt wat. Dat achterover gekamde vind ik bij deze celebs juist wel weer mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *