Middenscheiding of zijscheiding? Deze celebrities tonen je het verschil

Overgaan van een zijscheiding op een middenscheiding of omgekeerd, dat is zowat de makkelijkste manier om iets aan je haar te veranderen. Wat de beste keuze is voor jou hangt vooral af van de vorm van je gezicht maar je kan er ook bepaalde delen van je gezicht extra mee accentueren of juist verbergen. Kijk maar mee hoe een andere scheiding in het haar van deze celebrities hen een totaal andere uitstraling geeft.

middenscheiding zijscheiding

Met een rond gezicht zoals dat van Selena Gomez is een middenscheiding of een diepe zijscheiding altijd een goed idee. Beide staan haar goed, al geeft de middenscheiding haar een meer alledaagse uitstraling terwijl de zijscheiding haar een glamoureuze look geeft.

zijscheiding of middenscheiding

Een middenscheiding maakt het gezicht van Kim Kardashian langer en slanker terwijl een diepe zijscheiding zorgt voor een zachtere uitstraling.

middenscheiding of zijscheiding

Bij Jennifer Lawrence zie je duidelijk hoe een middenscheiding haar gezicht langer en slanker maakt terwijl een zijscheiding zorgt voor een ronder en voller gezicht.

zijscheiding of middenscheiding

Wanneer Emilia Clarke een middenscheiding heeft gaat alle aandacht naar haar glimlach, bij een zijscheiding wordt de aandacht verlegd naar haar ogen.

middenscheiding of zijscheiding

Zelfs een subtiele zijscheiding kan een groot verschil maken. Hier zie je duidelijk dat Jennifer Anistons jukbeenderen geaccentueerd worden door haar zijscheiding.

middenscheiding of zijscheiding

Met een middenscheiding vallen de ogen van Lucy Hale het meeste op terwijl bij een zijscheiding de nadruk op haar kaaklijn ligt.

middenscheiding of zijscheiding

Een middenscheiding accentueert het ronde, symmetrische gezicht van Mila Kunis terwijl een zijscheiding duidelijk de aandacht naar haar kaaklijn en wenkbrauwen leidt.

middenscheiding of zijscheiding

Rihanna’s haar krijgt nog extra volume met een zijscheiding maar een middenscheiding geeft haar een meer open uitstraling.

zijscheiding of middenscheiding

Bij Miranda Kerr legt een diepe zijscheiding de nadruk op de kuiltjes in haar wangen terwijl een middenscheiding meer de aandacht naar haar jukbeenderen trekt.

middenscheiding of zijscheiding

Met een middenscheiding worden de hoge jukbeenderen van Beyoncé geaccentueerd terwijl een diepe zijscheiding haar een zachtere uitstraling geeft.

Heb jij een middenscheiding of een zijscheiding?

9 Reacties

 1. 22 januari 2018 / 5:14 PM

  Ik wissel zelf altijd af eigenlijk! Grappig om te zien dat het zo’n verschil maakt, bij mijzelf heb ik altijd het idee dat een middenscheiding zachter staat dan een zijscheiding.

 2. Bregtje
  23 januari 2018 / 6:03 PM

  Midden scheiding! Ooit wel een zijscheiding gehad maar kreeg ik een behoorlijke dikke kop van 😉

 3. 24 januari 2018 / 4:54 PM

  Ik heb al heel mijn leven een zijscheiding! Ik zou het niet anders willen. Ik heb al enkele keren een middenscheiding geprobeerd en het staat me niet. Ik vind ook dat het een zijscheiding bij de meeste celebs wat stoerder oogt!

 4. 24 januari 2018 / 5:48 PM

  Wow, ik wist niet dat er zo’n groot verschil was tussen een midden- en een zijscheiding. Ik heb altijd een zijscheiding.

 5. 25 januari 2018 / 11:30 AM

  Ik heb altijd een zijscheiding, vind ik toch iets vlotter staan! Af en toe probeer ik wel een middenscheiding te maken, maar mijn haar wil dan gewoon niet meewerken haha.

 6. 25 januari 2018 / 11:54 AM

  Ik heb altijd een zijscheiding. Bij een middenscheiding valt mijn lange haar altijd zo sluik langs mijn gezicht.. ziet er niet uit.

 7. 25 januari 2018 / 10:46 PM

  Leuke post! Een groter verschil dan ik verwacht had!

 8. Bellolover12
  18 november 2018 / 9:01 AM

  Ik heb meestal een midden scheiding maar soms heb ik een zij scheiding. Met een zij scheiding zie ik er vuriger uit en met een midden scheiding heb ik een beetje een bol gezicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *