New in | Classy wit horloge van Hugo Boss

Nadat ik voor de zomer een rosé gouden horloge met turquoise wijzerplaat had besteld wou ik ook een meer classy horloge voor elke dag, eentje dat overal bij past en het hele jaar door gedragen kan worden. Geen felle kleurtjes dus maar simpel wit en zilver en dat vond ik in de Hugo Boss HB-4039-1502305. Ga je mee mijn nieuwe aanwinst wat beter bekijken?

 

Dit horloge is veel kleiner en lichter dan mijn Fossil horloge. Hij heeft een wit leren bandje wat ik net wat meer geschikt vind voor elke dag want hier gaan niet zo snel krasjes in komen. Het wijzerplaatje is zilverkleurig en het uur wordt weergegeven in Romeinse cijfers. Verder zijn er geen extra’s zoals een chronometer of een vakje met de datum.

 

Ik bestelde mijn nieuwe horloge wederom bij Myrwatches, een Belgische webshop die ook een afhaalpunt heeft in Grimbergen. Het horloge zit verpakt in een mooi zwart doosje dat heel stevig aanvoelt. Binnenin is het doosje met witte stof bekleed zodat er geen krasjes kunnen ontstaan.

Het enige minpuntje is dat ik het derde voorlaatste gaatje dien te gebruiken terwijl ik toch eerder smalle polsen heb (16cm). Heb je dus wat bredere polsen (meer dan 20cm) dan zou je een ander horloge moeten kiezen. Gelukkig is er bij Myrwatches keuze genoeg en de verzending is gratis vanaf €50. Past je horloge toch niet of wil je hem om een andere reden retourneren dan kan dat binnen de 30 dagen en ze hebben bovendien een eigen hersteldienst.

 

Wat is jouw favoriete horloge voor elke dag?

16 Reacties

  1. 17 juli 2015 / 5:49 AM

    Wat een mooie! <3 Ik denk dat je hier heel veel plezier van zult hebben.

  2. 4 augustus 2015 / 11:30 AM

    Bedankt voor de mooie review van het prachtige horloge!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *