IMG_8182
Fashion

New in: Guess Portemonnee

Al jaren wou ik een Guess handtas maar vorig jaar zwichtte ik uiteindelijk voor een exemplaar van Lollipops.

Hier kan ik nog een hele tijd mee vooruit, maar mijn geliefde kat portemonnee daarentegen was na 2 jaar wel aan vervanging toe. Mijn portemonnee met een klipje leverde heel wat frustraties op telkens hij open ging en al mijn kleingeld eruit viel. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe, van Guess!

 


Ik bestelde mijn portemonnee iets voor Kerst online, met korting! Op Omoda.be was hij in promotie en inΒ  plaats van 54,95 euro betaalde ik 45 euro.Β  Na 2 werkdagen ontving ik hem in een super grote doos, samen met een boodschappentas die ik er gratis bij had gekregen. Wat een service πŸ™‚

En dit is hem. Een zwarte portemonnee met het Guess logo en zilverkleurige studs. Rondom zie je een rand in nep slangenleer. De hele portemonnee bestaat uit imitatieleer, heel mooi en stevig en niet van echt leer te onderscheiden.

 

Hij heeft heel wat vakjes en het kleingeld vakje rits je gewoon dicht. Oef, gedaan met kleingeld dat in het rond vliegt.

De studs vind ik een leuk detail. Ik twijfelde nog tussen onderstaand model omdat ik het strikje ook wel heel leuk vond maar het is toch die met de studs geworden πŸ™‚

 

Fijne dag! X Miss Langhaar

Dit vind je misschien ook leuk?

This article has 6 comments

 1. femketje

  gaaf ding πŸ˜€

 2. Esmeralda L

  Erg leuk! Mooie portemonnee

 3. Nicky

  Mooi ding! Vind de zwarte ook mooier.

 4. Mariska

  Die vind ik erg mooi! πŸ™‚

 5. beautytalk

  Mooi! Love Guess!
  Eefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *