Primark shoplog mei 2016
Fashion

Primark shoplog | Mei 2016

Nu hebben we al bijna een jaar een Primark in Gent maar ik had tot voor maandag nog nooit een Primark winkel bezocht. Ik heb afgelopen weken heel veel weggegooid, spullen die ik niet mooi meer vond of die niet meer pasten. Hoog tijd om nieuwe dingen te gaan shoppen dus. Kijk mee naar mijn shoplog van Primark Gent.

Primark shoplog mei 2016

Ik moet zeggen dat ik de winkel een stuk kleiner vond dan verwacht. 4500 vierkante meter klinkt veel en de winkel was nochtans goed volgestouwd.
De maten waren een beetje verwarrend en de leukste dingen waren ook weg in de meeste maten dus dat is wel jammer. Ook vond je er niks groter dan maat 44, maar ik kan me niet voorstellen dat je met een maat 46 niet meer bij Primark terecht kan?

Ondanks de lage prijzen ben ik niet niet voor “kopen om te kopen” dus kocht ik enkel spullen die ik ook echt ga dragen. Ik moet zeggen dat ik de stoffen toch behoorlijk kwalitatief vind aanvoelen voor die prijs, in elk geval vergelijkbaar met bijvoorbeeld c&a. Laten we eens kijken wat ik allemaal heb gekocht.

Primark shoplog mei 2016

Het shirtje met de zwaluwen trok meteen mijn aandacht, maar maat 38 was er niet meer. Dit is 42 en het shirt valt wel wat ruimer maar staat alsnog wel heel leuk.

Het gestreepte shirt was er in meerdere kleuren, ik ging voor grijs. Gewoon een prima basic shirtje dit.

Primark shoplog mei 2016

Ik heb serieus geen enkele blouse in mijn kleerkast. Deze is wat speelser met zo’n elastiek onderaan, driekwart mouwen en een wat diepere v-hals. Ik weet nog niet hoe ik hem ga combineren maar de kleur en het streepjesmotief vind ik alvast erg leuk.

Primark shoplog mei 2016

De jeansbroeken van Primark spraken me niet erg aan maar ze hadden wel behoorlijk wat leggings. Altijd handig voor op frissere dagen en ze zitten ook erg goed. Ik kocht er één in beige en bordeaux/paars, maar ze zijn er nog in een aantal andere kleuren ook.

Primark shoplog mei 2016

Het was 25 graden maandag en toch keek ik bij de truien. Ze voorspelden namelijk alweer een stuk kouder weer voor tijdens het weekend dus dan komt een dunne trui altijd wel van pas. Deze valt wat ruim en lang en heeft een mooi accent, een rosé gouden rits.

Primark shoplog mei 2016

Als laatste kocht ik nog een grijze trui, deze is super zacht maar niet te dik, dus perfect voor koudere lentedagen.

Natuurlijk kocht ik ook twee geurkaarsjes, de rest van de home afdeling liet ik voor wat het is want ik heb juist heel wat spullen weggedaan en dan wil ik niet meteen weer gaan verzamelen.

Heb jij onlangs nog in Primark gewinkeld?

Dit vind je misschien ook leuk?

This article has 13 comments

 1. Cindy

  Leuke aankopen! Vooral het zwaluwshirt. Kom er ook weinig maar vind het een leuke en goedkope winkel.

 2. jeapiebel

  Ik vind af en toe een leuke basis bij Primark. Zo mooi in prijs wel bezoek ik de zaak niet vaak, omdat hij is niet in mijn woonplaats. Shirtje met de zwaluwen en gestreepte shirt vind ik erg leuk.

 3. Vanessa

  Primarks shoplogs zijn altijd leuk om te zien! Mooie aankoopjes heb je gedaan. Ik koop vooral basics bij de Primark en de geurkaarsen kan ik ook nooit weerstaan.

 4. Nicole

  Je hebt echt zulke leuke items gekocht! Dat shirtje met de zwaluwen vind ik zo leuk!

 5. Jamey

  whahaha ik heb de truien ook vorige week gekocht

 6. Ilse

  Leuke items heb je gekocht! Het shirtje met de vogeltjes vind ik leuk!

 7. Saraya

  Ik die zwaluwen t-shirt ook gekocht, vind hem zo leuk 🙂
  X mooie aankoopjes!

 8. Sanne

  De grijze trui is wel leuk voor als het in de avond kouder wordt. Leuke shoplog. Ik vind Primark een fijne winkel. 🙂 Ik ga liever op een maandag dan heb je meer kans met nieuwe leveringen en al.

 9. Kiss & Make-up

  Leuke aankopen! Ben vorige maand voor ‘t eerst bij Primark in Hasselt geweest (in Zwitserland hebben we er jammer genoeg geen) en ik heb zoooo veel gekocht! Het t-shirt in m’n video van vandaag is o.a. van daar. Ik denk dat ik petitie ga starten om Primark naar Zwitserland te brengen 😉

 10. Mariska

  Ah leuke items heb je gekocht! 🙂 Ik ben nog maar een paar keer bij Primark geweest maar slaagde er ook elke keer.

 11. Deb

  Mooie items heb je geshopped! Ik zou ook voor het zwaluw t-shirt gevallen zijn. Ik was vorige week nog bij de Primark langs gegaan en man, wat was het er weer druk. Dat is een van de redenen waarom ik er niet vaak langs ga. Is de Primark in Gent ook zo druk? Ik heb een paar dingen gekocht voor mezelf, maar het beste slaagde ik op de kinderafdeling 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *