5 haarverzorgingsproducten waarvan je niet wist dat ze bestaan

Net als de modewereld verandert ook de beautywereld constant. Trends komen en gaan, celebrities brengen een eigen lijn uit, nieuwe producten worden gelanceerd… Zo zijn er ook heel wat onbekende haarverzorgingsproducten waarvan je vaak niet wist dat ze bestaan maar die misschien toch het proberen waard zijn.

 

onbekende haarverzorgingsproducten

Douchecrème, deo, make-up remover, gezichtsprimer, bodylotion, alsof onze dagelijkse beautyroutine nog niet lang genoeg duurt werd daar nu ook nog een nieuw haarverzorzorgingsproduct aan toegevoegd: haarscrub. Meerbepaald een exfoliator voor je hoofdhuid zodat de doorbloeding gestimuleerd wordt en eventuele restjes van hairstylingproducten goed verwijderd worden.

onbekende haarverzorgingsproducten

Van volumepoeder heb je vast al wel gehoord, je hebt ze gewoon in een potje met gaatjes zodat je er makkelijk een beetje van op je haar kan doen maar ook in een spuitbus, zoals droogshampoo. Best wel apart is dit poeder van Davines, een luxe haarverzorgingsmerk, dat met een kwast moet aangebracht worden. Het poeder op basis van kokos- en bamboepoeder zorgt voor volume vanaf de aanzet.

onbekende haarverzorgingsproducten

Wie dik of veel haar heeft weet hoe lang het kan duren vooraleer je haar volledig droog is. Met de Blow Dry It Quick Dry Primer Spray van L’Oréal zou het droog föhnen van je haar 2x zo snel moeten gaan. Ondertussen beschermt de spray je haar ook tegen de hitte van je föhn. Klinkt als een onmisbaar product voor iedereen die ‘s morgens minder tijd aan haar haar wil besteden.

onbekende haarverzorgingsproducten

Droogshampoo is zo’n enorme hype dat merken maar blijven nieuwe formules uitbrengen en daarnaast komen er steeds meer manieren om je haar “on the go” te wassen. Zo zijn er ook doekjes met de werking van droogshampoo. Het rijstpapier haalt snel en effectief overtollig vet weg van de hoofdhuid.

onbekende haarverzorgingsproducten

Terwijl een normale haarspray je kapsel fixeert zorgt deze memory mist al voor het in model brengen van je haar voor fixatie die houdt tot aan de volgende wasbeurt. Natuurlijk beschermt de spray je haar ook tegen de warmte van je föhn en stijltang zodat dit eigenlijk een soort magisch 2 in 1 product is.

Kende jij deze producten al?

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *