Roomtour | Mijn woonkamer

Ik heb jullie in een ver verleden eens beloofd om mijn interieur te laten zien. De woonkamer is al een tijdje klaar dus laten we daar beginnen. Mijn interieur heeft een landelijke/cottage stijl met veel wit, een donkere laminaatvloer en paarse accenten. Kijk maar mee.

 

Zo ziet de kamer eruit als je binnenkomt. Mijn keuken en woonkamer zijn een aparte ruimte, daartussen zit de inkom. Op zich ben ik daar wel blij mee want in een open keuken heb je altijd wel het nadeel dat je de volgende ochtend nog ruikt wat er de avond ervoor klaargemaakt werd en het oogt al snel rommelig als er eens een glas of mok blijft staan. Anderzijds is het natuurlijk wel minder gezellig wanneer je aan het koken bent voor vrienden.

 

In de zithoek staat er een ruim hoeksalon waarvan een stuk verzet kan worden zodat er veel ruimte gecreëerd kan worden om comfortabel te liggen. Een stoffen hoekbank had beter bij de stijl van de kamer gepast maar dit nepleer is wel onderhoudsvriendelijker.

 

Het tv kastje wordt nog vervangen door een groter wit kastje, deze komt nog uit mijn vorige huis en heb ik destijds in de Ikea gekocht. Het witte salontafeltje staat een beetje aan de kant maar daar wordt mee geschoven als ik eens een film avondje organiseer.

 

Naast de tv is er de oude schouw die omkaderd werd en ik maakte er een paarse accentmuur van. Daarnaast een rieten opbergmand om dekentjes op te bergen en natuurlijk de eettafel met de rieten stoelen die ook nog uit mijn vorige huis komen. De tafel is nieuw, die heeft van die X-poten wat ik mooi vind passen bij de buffetkast tegen de muur.

 

Aan de deur komt nog een nieuwe deurkruk en daar links in de hoek staat normaal de krabpaal van de katten. Rechts naast de deur, tegenover de kast zit nog een groot raam.

 

In de winter werk ik trouwens altijd in de woonkamer maar mijn echte kantoor is aan de achterkant van het huis en kijkt uit op de tuin. Nu is alles daar kaal en grijs en werk ik liever gezellig in de woonkamer.

Nu zijn de laatste werkjes nog aan de gang in de inkom en keuken maar binnenkort zal ik je dat ook eens laten zien.

Fijne dag! X Bianca.

 photo twitter_zps4e435ebb.png photo facebook_zps0d500a4f.png photo google-plus_zpsb278ffd2.png photo instagram_zps9cdde346.png

18 Reacties

 1. 27 februari 2015 / 5:34 AM

  Wat leuk dat je je woonkamer laat zien! Deze ziet er prachtig uit, mooi ingericht 🙂

 2. 27 februari 2015 / 7:42 AM

  Heel mooi! leuk dat het paarse accent terug komt in de kaarsjes 🙂

 3. 27 februari 2015 / 7:48 AM

  Leuk dat je een roomtour laat zien. Je hebt een mooie inrichting is ook helemaal mijn smaak.

 4. 27 februari 2015 / 8:42 AM

  Leuk zo'n roomtour! Mooi ingericht X

 5. 27 februari 2015 / 10:06 AM

  Wat een leuke stijl! Mijn woonkamer is met dezelfde kleuren. Alleen heb ik plantjes staan.

  • 27 februari 2015 / 12:27 PM

   Plantjes ontbreken hier wel inderdaad, ik ben echt slecht met planten (vergeet ze altijd water te geven) en de katten blijven er ook moeilijk van af 🙂 Maar leuk dat je ook paars in je interieur hebt! 🙂

 6. 27 februari 2015 / 12:05 PM

  Wauw wat een prachtige foto's! Ik vind de kleuren erg mooi en de meubels ook.

 7. 27 februari 2015 / 1:06 PM

  Heel mooi zeg, het paars op de schouw!

 8. 27 februari 2015 / 5:58 PM

  Wat leuk een roomtour! Ik vind je woonkamer er ook heel erg mooi uitzien.

 9. 27 februari 2015 / 7:03 PM

  Wauw hier houd ik wel van! Niet teveel poespas maar toch zeker gezellig. Erg leuk!

 10. 28 februari 2015 / 10:46 AM

  Mooi hoor. Heel netjes! Het lijkt wel een woonkamer uit een catalogus.

 11. 1 maart 2015 / 8:07 PM

  Oehhh, leuk zeg! Vooral die witte kast en de paarsige muur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *