Festival kapsels 2018 | De hipste festival kapsels van dit jaar

Net zoals de zomer komen ook de festivals steeds dichterbij, iets waar we vast allemaal erg naar uitkijken. Hier moeten de grote festivals natuurlijk nog beginnen maar in Amerika was er vorige maand al Coachella, een festival waar jaarlijks heel wat celebrities naartoe gaan. De ideale plaats dus om trends te spotten die straks ook naar hier zullen overwaaien. Kijk mee naar de hipste festival kapsels van 2018.

festival kapsels

Roze accenten

Een opvallende trend dit jaar zijn roze accenten in het haar. Die kunnen met gekleurde hairspray aangebracht worden maar veel vaker zagen we bijvoorbeeld ingevlochten lintjes of stukjes stof. Maar we kunnen er niet omheen: ook een volledige roze coupe is een trend van dit voorjaar.

festival kapsels 2018

festival kapsels

Box braids

Ook box braids zagen we in overvloed terugkomen op Coachella dit jaar en ook in België en Nederland worden ze steeds populairder.

festival kapsels

festival kapsels 2018

Perfect stijl haar

Misschien niet zo ideaal voor op een festival maar perfect stijl haar is een trend die langzaam aan een comeback bezig is. Trek je er slechts  voor één avondje op uit deze zomer dan ben je met perfect gestijlde haren zeker een trendsetter.

festival kapsels

De half bun en de double bun

Deze trends gaan ook alweer eventjes mee en ook dit jaar zullen we ze weer volop zien passeren op festivals. Zowel de double bun als de half bun zijn makkelijke, snelle kapsels en perfect voor warme festivaldagen.

festival kapsels

Sjaaltjes

Kleurrijke sjaaltjes in het haar zagen we vorig jaar al hier en daar op festivals maar dit jaar zagen we ze opvallend vaak op Coachella. En geef toe, ze geven je kapsel niet alleen een zomerse touch maar zijn ook super handig om het haar uit je gezicht te houden.

festival kapsels

Pruiken

Of Kylie Jenner er nu voor iets tussen zit of niet maar pruiken worden steeds populairder én echter. In een mum van tijd heb je ook van dat hippe unicorn hair maar dan voor een fractie van de prijs van een kappersbezoek.

festival kapsels

festival kapsels

festival kapsels

Met welk kapsel verschijn jij deze zomer op je favoriete festival?

10 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 2:18 PM

  Ik vind dat echt zot hoe veel energie er in festivalkapsels gestopt wordt, zeker als je kijkt naar Coachella en dergelijke.. Ik vond dat het vooral ‘praktisch’ moest zijn toen ik nog een fervent festivalganger was! Vind ze wel allemaal mega vet gedaan!

 2. 8 mei 2018 / 2:22 PM

  Nou, de kans dat je mij op een dergelijk festival spot, is niet zo erg groot. Laat staan met een heel opvallend kapsel haha…

 3. 8 mei 2018 / 2:36 PM

  Ik ben niet zo’n festival-ganger! En ik moet eerlijk zeggen dat ik de kapsels nogal over the top vind.

 4. 8 mei 2018 / 3:09 PM

  Wat ziet het er allemaal gaaf uit. Voor mij geen festivals deze zomer.

 5. 8 mei 2018 / 3:31 PM

  Ben zelf niet echt een festival ganger. Wel bijzondere kapsels. Hoe gekker, hoe beter.

 6. 8 mei 2018 / 4:23 PM

  Wat een ontzettend gave kapsels! Dat maakt de rest van de look echt af! Ik doe mijn haar eigenlijk altijd hetzelfde, terwijl je met lang haar zoveel meer kan.

 7. Kaylee
  8 mei 2018 / 6:31 PM

  Hahaha vet awesome! Ook dat roze.. Ik durf niet zo veel met mijn haar.. Vet balen want dit ziet er allemaal awesome uit!

 8. 8 mei 2018 / 6:43 PM

  Geweldig! Ik ben al jaren niet meer naar een festival geweest, maar ik stond vroeger wel bekend om mijn gekleurde haren. Momenteel ben ik best saai qua kapsel, vrij kort zwart, maar wel mét een pluk knalroze erin, dus ik ben nog in de mode ook! Haha! Leuk artikel met gave foto’s. 😃

 9. 9 mei 2018 / 5:47 PM

  Dat roze (zacht roze) vind ik cool! Jammer genoeg denk ik dat ik daar niet mee weg kom.

 10. 13 mei 2018 / 10:03 PM

  Wat een leuke tips allemaal. Ik ga voor gekleurd haar en/of sjaaltjes. Buns vind ik super maar past niet (meer) zo bij me. Pruiken zijn gaaf maar te warm tijdens een festival denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *