Kapsels en haartrends lente/zomer 2018 | Haarmode 2018

Het werd afgelopen herfst al duidelijk dat de paardenstaart dé grote trend van 2018 wordt maar ook dit tijdloze kapsel vraagt af en toe om afwisseling. Daarom zijn we gaan kijken naar de kapsels waar de grote modehuizen mee op de catwalk verschenen en die zijn dit jaar heel afwisselend. De grote hoofdrollen zijn weggelegd voor wet hair, pruiken en warrig beach hair. Kijk mee naar de kapsels en haartrends van lente en zomer 2018.

kapsels lente 2017

De wet look kun je zo subtiel houden als je zelf wil zoals hier, waar enkel wat gel gebruikt werd om de voorste lokken op hun plaats te houden.

kapsels zomer 2018

Met de wet hair trend willen we dit jaar het idee creëren dat we net uit het zwembad komen en dan snel even een kam door ons haar hebben gehaald. In de lengtes van het haar willen we losse golven en textuur.

kapsels lente 2018

Om je wet hair extra strak op zijn plaats te houden kun je losgaan met schuifspeldjes. Probeer ze zeker niet te verstoppen want zichtbare schuifspeldjes zijn trendy dit jaar.

kapsels zomer 2018

Met tonnen textuurspray werden bij Anna Sui deze hippie-ish beach kapsels gemaakt.

kapsels zomer 2018

Het is duidelijk dat undone en volumineus haar nog steeds trendy is dit voorjaar.

kapsels lente 2018

Zouden oil-slick kleuren zoals groen, paars en turquoise hip worden in 2018? Clip in haarstukjes in dit soort kleuren zagen we in elk geval bij Fendi.

kapsels zomer 2018

Op de show van Tom Ford kreeg Kendall Jenner met behulp van heel veel schuifspeldjes en textuurspray deze faux pixie aangemeten.

kapsels lente 2018

Geen faux pixie bij Moschino, hier hebben ze pruiken gebruikt om deze stoere korte kapsels te creëren.

kapsels zomer 2018

Bij Marchesa mag het dan weer allemaal wat romantischer, daar werden de kapsels gematcht met de lieflijke, gebloemde jurken.

kapsels lente zomer 2018

De vlecht die inmiddels al jarenlang trendy is zagen we nu ook weer al zullen de vlechten in 2018 echt op touw gaan lijken.

kapsels lente zomer 2018

De loop ponytail (foto 2) zagen we vaak terugkomen maar ook de scrunchie werd vaak gespot, zou hij dan toch aan een comeback bezig zijn?

6 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 1:50 PM

  Ik houd van kapsels kijken! Dit zijn ook allemaal mooie haardrachten. Zelf kom ik niet veel verder dan een knip er in helaas.

 2. 12 januari 2018 / 2:19 PM

  Ik vind de staart ook zo mooi, vooral met mooi lang haar

 3. 12 januari 2018 / 2:48 PM

  Leuk om weer even up to date te zijn. Ik ben zelf haarstyliste geweest, maar sinds ik daarmee gestopt ben loop ik echt achter wat betreft trends.
  Toevallig heb ik een maand geleden mijn haar kort geknipt, ik wilde iets anders en mijn haar groeit zo snel dat het er zo weer aan zit, al moet ik eerlijk bekennen dat ik op sommige dagen een beetje spijt heb, haha! Wanneer ik wakker word heb ik echt een vogelnest op mijn kop zitten, dus even vlug de deur uit is er niet meer bij.
  Het achterover gekamde kapsel met de zichtbare schuifspeldjes vind ik het leukste denk ik, al ben ik ook gek op pixies. Ik blijf een wispelturig geval betreft kapsels. 🙂

 4. 12 januari 2018 / 3:38 PM

  de wet look vind ik helemaal niks maar een beach look vind ik altijd mooi, mooi golvend haar

 5. 12 januari 2018 / 8:14 PM

  Ik ben blij met undone en volumineus want zo zit mijn haar van nature al 😉 De wet look vind ik echt vreselijk!

 6. 12 januari 2018 / 9:31 PM

  Mooie trends en te doen met mijn haarlengte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *