Nieuw kapsel? Kies voor één van de kapseltrends van winter 2017!

De grote modehuizen voorspelden voor dit najaar dat cornrows en futurische kapsels de trend zouden worden maar de echte trends die we op straat (en op Instagram) gaan zien worden meestal door celebrities bepaald. De kapsels van winter 2017/2018 zien we nu al opduiken bij onder andere Kendall Jenner en Cara Delevingne. Kijk mee naar de meest trendy kapsels van deze winter.

kapsels winter 2017

De midi bob

Kendall Jenner heeft haar midi bob ondertussen al een tijdje en dit kapsel is zeker één van de grootste trends van komende winter. De punten van het haar raken net niet de schouders en werden met een krultang met een grote diameter naar buiten gekruld. Verder is er wel textuur en volume vanaf de aanzet maar werd er met glansspray toch een mooie glans gecreërd.

kapsels winter 2018

De pixie cut

Cara Delevingne ging dit jaar van een korte, ijsblonde bob naar volledig kaal voor een rol in een nieuwe film. Ondertussen heeft ze een pixie cut en ruilde ze haar ijsblonde haar alweer in voor bruin maar ze was niet de enige celebrity die dit jaar voor een pittig kort kapsel ging. De pixi cut is trendy en een aanrader voor cool girls.

kapsels winter 2017

Rapunzel haar

Nicki Minaj is er dit jaar fan van: haar dat bijna de grond raakt. Andere celebrities zoals Kim Kardashian en Beyoncé gaan dan weer voor iets korter (hun haar komt tot aan hun onderrrug) maar één ding staat vast: ze dragen allemaal hairextensions.

kapsels winter 2018

De lob

De lob gaat ook alweer een hele tijd mee en het ziet ernaar uit dat het signature kapsel van Jennifer Lawrence ook deze winter nog trendy blijft. Het grote voordeel van de lob is dat hij echt bij iedereen mooi staat, welke gezichtsvorm je ook hebt.

kapsels winter 2017

De schuine froufrou

Een schuine froufrou is een klassieker die momenteel heel geliefd is bij celebrities. Emma Stone, Reese Witherspoon, Penelope Cruz, Nicole Richie en vele anderen hebben er momenteel eentje en terecht want voor de meeste gezichtsvormen is een schuine froufrou de perfecte manier om voor iets nieuws te gaan deze winter.

Ga jij deze winter voor één van deze kapsels?

3 Reacties

  1. 9 oktober 2017 / 8:28 AM

    Leuke trends, ik doe eigenlijk nooit met de trends mee. Ik knip hoe ik het wil hebben op dat moment, nu weer lekker kort op één lengte.

  2. 9 oktober 2017 / 8:37 AM

    Ik vind het kapsel van Jennifer echt gorgeous, heel vrouwelijk! 🙂

  3. 16 november 2017 / 2:02 PM

    Ik vind de lob gaaf! Jammer alleen, dat mijn haar niet zo springerig is. Dan staat dit kapsel veel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *