Korte bruidskapsels 2018 | De leukste korte bruidskapsels van dit jaar

We konden al zien dat de bruidskapsels van 2018 vooral meegaan met de grote kapseltrends van dit jaar: de paardenstaart, (witte) lintjes en zelfs de wet look. Misschien heb je wel onlangs je haar kort geknipt of hield je altijd al meer van een kort kopje en zijn deze trends voor jou dus geen optie. Makkelijk, stoer of juist lieflijk, met kort haar kun je alle kanten op. Dit zijn de leukste korte bruidskapsels van 2018.

korte bruidskapsels

Losse krullen

Het voordeel van kort haar is dat krullen veel langer blijven zitten. Bovendien is dit zowel een trend als een tijdloos kapsel. Losse krullen staan prachtig bij een trendy bob maar ook in heel kort haar kun je kleine krulletjes maken.

korte bruidskapsels

Twists

Nadat ze jarenlang trendy waren zien we de klassieke vlecht steeds meer vervangen worden door twists. Ook in kort haar kun je makkelijk twists maken die achteraan vastgezet worden met schuifspeldjes.

korte bruidskapsels

Bloemenkransen

Bloemenkransen in het haar passen perfect bij de boho stijl die we nu zo vaak terugzien en ze zijn natuurlijk makkelijk te combineren met de twee bovenstaande trends. Je kan voor echte, kleurrijke bloemen gaan of kiezen voor een haarsieraad met bloemen.

korte bruidskapsels

korte bruidskapsels

Lage knotjes

Vorig jaar was de topknot nog een favoriet bruidskapsel maar dit jaar is de klassieke lage knot weer terug. Gelukkig maar want ook bij kort haar zijn lage knotjes perfect mogelijk. Strak of juist wat speelser, kijk wat het beste bij jou en je jurk past.

korte bruidskapsels

De pixie

Zowel op de catwalk als onder celebrities is de pixie razend populair, zelfs de faux pixie is een trend momenteel. Reden te meer om ermee te experimenteren voor je bruidskapsel want zoals je op bovenstaande voorbeelden kan zien kun je ook met de pixie nog alle kanten op.

Wat is jouw favoriete korte bruidskapsel van 2018?

9 Reacties

 1. 19 maart 2018 / 10:45 AM

  Ikzelf heb lang haar en ben vorig jaar getrouwd maar deze kapsels zien er echt te gek uit! Ik ben dol op dat van Lucy Hale! 🙂

 2. 19 maart 2018 / 10:50 AM

  Ik wist niet dat met kort haar een knotje ook nog mogelijk was joh… ziet er allemaal erg leuk uit! Ook leuk om te zien dat er met kort haar nog best veel mogelijk is.

 3. 19 maart 2018 / 11:36 AM

  De twist vind ik persoonlijk het mooist. Dit vind ik sierlijk, vrouwelijk en toch bescheiden. Ik hou persoonlijk niet van een hele bloemenkrans of tooi.

 4. 19 maart 2018 / 11:58 AM

  Ik ben echt verliefd op de boho kapsels, zo zie ik mijn bruiloft ook voor mij!

 5. 19 maart 2018 / 12:02 PM

  Prachtige kapsels ik had zelf een hele volle bos met krullen gekregen, vond het echt prachtig

 6. 19 maart 2018 / 12:16 PM

  Ik weet nog hoeveel werk ik had om die speldjes allemaal los te krijgen tijdens de huwelijksnacht 😁

  • Bianca
   19 maart 2018 / 12:35 PM

   Haha, ook zeker iets om rekening mee te houden dus bij de keuze van het kapsel 😁

 7. 21 maart 2018 / 7:41 PM

  Zelf vind ik de twists en de bloemenkransen het leukst staan. Zitten trouwens ook wel echt mooie foto’s tussen ook 🙂

 8. 28 maart 2018 / 4:15 PM

  Leuk! Als ik ga trouwen wil ik ook iets met bloemen doen. Leuke pagina ter inspiratie heb je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *