De paardenstaart wordt dé kapseltrend van 2018!

De lente van 2018 is nog veraf maar zoals elk jaar zijn de grote modemerken er ruim op tijd bij om de collecties van volgende lente en zomer voor te stellen. Zowel de kleding als de kapsels geven ons alvast een idee van de trends voor komend voorjaar. De opvallendste kapsel trend? De paardenstaart, in alle mogelijke vormen en soorten. Kijk maar mee.

Kapsel lente 2018

Het kan natuurlijk niet anders dan dat er ook vlechten aan te pas komen. Op de eerste foto zie je een perfecte combinatie van deze 2 trends. Deze “loop ponytail” op foto 2 is zo mooi glad gestyled dat dit typische chill kapsel er op slag een stuk chiquer uitziet. Foto 3: komt de scrunchie hype uit de 90’s dan eindelijk terug?

kapsel lente 2018

Strookjes lint, touw of leder in en rond een paardenstaart zagen we vorig jaar ook al op de catwalk. Bij Ulla Johnson gaan ze nog een stukje verder door de paardenstaart volledig in leder te wikkelen.

kapsels lente 2018

Foto 1:  de voorste plukjes vastgemaakt in een klein staartje achterop. Op foto 2 en 3 werden dan weer vlechtjes of felgekleurde elastieken rond een paardenstaart gewikkeld.

kapsels lente 2018

Strak naar achteren gekamd haar met 2 losse plukjes die het gezicht omkaderen, meer hoeft het soms niet te zijn.

Bij Public School kozen ze voor een lage paardenstaart met losse plukjes.

Wat vind jij van deze ponytail trend?

2 Reacties

  1. 18 september 2017 / 8:41 AM

    Ik vind het zeker gaaf, alleen vind ik het zelf nooit zo’n succes bij mijzelf 🙂

  2. 18 september 2017 / 4:41 PM

    Ik heb nu op werk ook heel vaak een normale paardenstaart haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *