Welkom op Lotsoflocks!

Op Lotsoflocks kun je terecht voor beauty, fashion en interieur inspiratie.

Over mij

Ik ben Bianca, de webmiss achter Lotsoflocks. Ik ben 29 jaar, ondernemer in hart en nieren en dit is mijn plekje op het web om mijn passie voor beauty te delen. Ik laat je mijn geshopte spulletjes zien, geef je een kijkje in mijn beautystash, deel nieuwtjes en toon je mijn make-up looks en nail art creaties.

Mijn liefde voor beauty begon al vroeg. Al in de lagere school liep ik rond met roze gelakte nagels en ik maakte schaamteloos vlechtjes in het haar van mijn barbiepoppen tot mijn twaalfde. Pas na mijn schooltijd ontspoorde mijn passie voor make-up volledig en de eerste maanden ging mijn loon dan ook grotendeels op aan make-up, kleren, schoenen en tassen.

Elke maand vinden duizenden bezoekers hun weg naar Lotsoflocks.be en wordt er lustig mee gediscussieerd in de comments. Ik doe mijn best om originele artikels te schrijven en omdat ik een juiste spelling erg belangrijk vind wordt elke blogpost meermaals gecontroleerd voor hij online komt. Bloggen is een hobby die veel tijd kost, maar het is het volledig waard.

En wat ik het allerleukste vind aan bloggen? De productfoto’s maken en jullie meenemen met de nieuwste collecties van zowel budget als high end merken. Mijn enthousiasme overbrengen maar ook mijn eerlijke mening delen. Ik blijf trouw aan het onderwerp beauty, maar af en toe post ik ook over interieur, food of fashion. Amuseer je hier op de site en als je vragen hebt: shoot!